Wat doen wij?

In Nederland is kalkhennep als bouwmateriaal nauwelijks in beeld. De kracht van het bouwmateriaal is evident en verdient een extra impuls.

Zoals in kalkhennep de kalk de hennepbestanddelen op een speciale manier verbindt, wil Kalkhennep Nederland de verschillende schakels in de productie- en bouwketen met elkaar verbinden, de samenwerking tussen ketenorganisaties bevorderen en op elkaar afstemmen.

Samen!

Kalkhennep Nederland verschaft kennis over en organiseert activiteiten die leiden tot meer bekendheid van het bouwmateriaal kalkhennep in Nederland. Dit gebeurt via de website, bijeenkomsten, excursies en andere publicaties. Dit doen wij het liefst met partijen die hetzelfde belang delen, samen dus. We nodigen de hele keten van teler, producent, leverancier, beleidsmaker, ontwerper, bouwer, opdrachtgever tot gebouwgebruiker uit om actief deel te nemen aan ons platform.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>