Samenwerken

Kalkhennep Nederland samenwerken
Kalkhennep Nederland samenwerken

Kalkhennep Nederland gaat samenwerken

 

Er zijn de nodige verenigingen in Nederland die zich op een of andere manier bezighouden met het promoten van gezonde ecologische bouwmethoden of op een andere holistische manier kijken naar de mens en zijn omgeving en hoe deze in balans met de natuur tot stand kan komen. Al enige tijd bestond de behoefte om de krachten van deze verenigingen te bundelen. Zo kunnen we onze kennis en kunde met elkaar delen, samen optrekken op beurzen en evenementen maar vooral ook een krachtig alternatief geluid laten horen hoe je toekomstbestendig kunt bouwen met respect voor natuur, milieu en mens.

Een eerste stap die we zetten is dat alle verenigingen die mee doen op elkaars webpagina te vinden zijn. Op de website van Kalkhennep Nederland vind je onder het tabblad “professionals” vanaf heden ook een kopje “verenigingen”. Hier vind je een korte omschrijving van de desbetreffende verenigingen en een directe link naar hun website. In de toekomst zullen we ook steeds meer elkaars activiteiten posten en waar kan samen organiseren. Houdt de website in de gaten voor deze ontwikkelingen.

Wij hebben er als Kalkhennep Nederland veel zin in en kijken uit naar vruchtbare en inspirerende samenwerkingsverbanden.   

 

Share This Post