Symposium De Toekomst is Hennep en Andere Vezelgewassen verplaatst naar het najaar

De maand maart blijkt een maand met veel activiteiten ten aanzien van met name ecologisch, bio-based bouwen. Dat toont aan dat er veel gaande is omtrent duurzame ontwikkelingen op onder andere het gebied van bouwen. Ontwikkelingen die KHNL natuurlijk van harte toejuicht.

KHNL wil met het symposium De Toekomst is Hennep en Andere Vezelgewassen op een brede, branche ontstijgende wijze inspelen op de mogelijkheden van vezelgewassen in de circulaire economie. Om het symposium optimaal neer te zetten heeft KHNL meer tijd en ruimte nodig. KHNL heeft dan ook besloten om die tijd en ruimte te nemen voor de organisatie van het evenement en dit te verplaatsen naar het najaar. Datum en plaats worden nader bekend gemaakt.

Ook in 2018 gaat KHNL met excursies kennis overdragen aan geïnteresseerden. Daarnaast is KHNL op 9 t/m 11 maart aanwezig met een ‘kalkhennep-plein’ op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar wordt onder andere de ISSO-publicatie Basisboek Bouwen met Kalkhennep gepresenteerd.

Op 23 en 24 maart gaat KHNL deelnemen aan een evenement van Hempflax in Oude Pekela waarin bouwen met (kalk)hennep centraal staat.

Wij hopen u te zien op één van deze evenementen in het voorjaar en uiteraard willen we u graag in het najaar op het symposium ontvangen!